Kategorier

Kategorier

Advance Antenn

3 490,00 kr
Inkl. moms
WTX Tubes
Kvantitet

PRODUKTINFORMATION

Advance Acoustic WTX-TUBES är en mer påkostad och välljudande Bluetooth-mottagare med något så läcker som glimmande rör i signalvägen. Med stöd för Bluetooth 5.0 och aptX HD får man ett otroligt läckert ljud, som kombinerar digitalt högupplöst ljud med rörens varma och levande återgivning. Chassit är kompakt och med en läcker iögonfallande blanksvart frontpanel. Du har förutsättningarna för ett grymt ljud via den analoga utgången, men möjligheten finns även att koppla ljudet vidare digitalt via optisk eller coaxial överföring.

  • Bluetooth-mottagare med dubbla Raytheon 5703 miniatyr-rör
  • Kompakt och läcker design
  • Antenn för starkare mottagning
  • Har både analog RCA och digitala ljudutgångar (optisk + coaxial)
  • Dynamikomfång: 117 dB

Franska Advance Acoustic har med sin föregångende generation av Bluetooth-mottagare (WTX-500 och WTX-1000) skördat stor framgång på marknaden. Sedan modellerna lanserades så har Bluetooth-tekniken utvecklats, där vi idag har version 5.0 med högre ljudkvalitet, bättre räckvidd och lägre batteridrift. 

Efter att ha lanserat WTX-700 (som direktansluts i en apparats RCA-uttag) så släppte man därefter en mer påkostad modell i WTX-1100 aptX HD, som man ansluter med en hederlig signalkabel.
Men nu har man tagit ytterligare ett kliv uppåt och den här produkten känns både kaxig, unik, modern och old school!

WTX-TUBES har dubbla 5703-miniatyrrör från Raytheon, som jobbar i en klass A-kopplad kretsdesign. Modellen har - likt lillebror - både en analog RCA och digitala ljudutgångar (optisk och coaxial). De sistnämnda kan vara mycket användbara om man har en DAC-enhet eller en förstärkare vars DAC-chip och efterföljande ljudkomponenter håller en högre klass än det integrerade analoga utgångssteget i WTX-TUBES.
Men vi är rätt övertygade om att de flesta kommer låta musiken transporteras genom rören för att uppnå dess magiska ljud!

Bluetooth har i tidigare år haft rykte om sig att inte låta bra, men med den senaste apt-X tekniken blir den trådlösa överföringen riktigt bra - och stabil.
Hjärtat i konstruktionen är en 32-bitars Dual-Core och 120 Mhz Single-Core processor tillsammans med ett Wolfson WM8740 24-bitars/192 kHz DAC-chip.
Bluetooth kan vara den perfekta lösningen när man saknar nätverket i den specifika miljön.

SPECIFIKATIONER

Formatstöd:aptX, aptX HD, AAC, SBC
Ingångar:1 x Bluetooth 5.0
Utgångar:1 x coaxial, 1 x optisk, 1 x stereo RCA
Färg:Svart
Mått:130 x 42 x 110 mm (B x H x D)
Vikt:0.9 kg

Leveranstid 2-3 dagar. Frakt fri!
10 objekt