Kategorier

Kategorier

SANSUI SP -1700

14 900,00 kr
Inkl. moms
Högtalare
Kvantitet
Sista produkten i lager

SANSUI SP-1700
Fantastiska monitorer från den japanska ljudmarknadsmagnaten från ljudets gyllene era. Attributen för denna design är verkligen de välgjorda lådorna. Hjärtat i setet är en kraftfull över 30 cm. diameter bashögtalare på en oförstörbar canvasupphängning. Två 10 cm diameter diafragma högtalare placerade på de två kanterna av monitorerna står för mellantonerna. De centralt placerade två diskanthögtalarna är också diafragma, en bra lösning för dem som gillar klassiskt analogt ljud. Det var de senaste åren när Sansui gjorde sådana solida högtalarskärmar, på 1980-talet var dessa redan en hal backe kvalitetsmässigt...
Ljudet i setet är tydligt, med många detaljer. Vackert sång mellanregister, kristallklart naturliga höga toner. Köttig, men inte blomstrande bas. Fantastiskt analogt ljud.
Grillarna i stilen som är typiska för japanska produktioner nuförtiden har sitt syfte - de hjälper till att säkerställa ett enhetligt, jämnt sammanhängande ljud i uppsättningen. På baksidan av lådorna finns två tonpotentiometrar för medelstora och höga toner. Monitorerna är mycket effektiva , så de är också lämpliga för samarbete med rörförstärkare, även med mycket låg effekt. Skicket på galler och högtalargivare är PERFEKT!! Ett set för finsmakare-esteten.
Efter en omfattande genomgång är uppsättningen förberedd för långtidslyssning.

Oslagbar i sin prisklass.


Vi ger 3 månaders garanti, 30 dagars bytesrätt och 10 dagars öppet köp när du köper begagnade produkter från Vinylborsen-skivbutik. Efter garanti vi erbjuder bra service.

1 Produkt